Copyright

 

Copyright

Senest revideret den 20. februar 2018 kl. 16:14

Ifølge ophavsretslovens paragraf 1, ejer jeg ophavsretten til samtlige tekster, billeder, videoklip, lydklip (eller sagt på en anden måde: alt indhold) som er offentliggjort på dette websted med mindre andet udtrykkeligt er angivet.

Dog er det tilladt ifølge paragraf 22, at citere i overensstemmelse med god skik og brug, dog kun i det omfang, som er nødvendigt. Hvis du gør brug af paragraf 22, skal jeg gøre opmæksom på, at jeg ifølge paragraf 3, har krav på at blive krediteret med navn.

Kulturministeriet

Sådan lyder den officielle udgave af mine rettigheder. I realiteten vil jeg bare gerne spørges først, før du benytter noget af mit indhold (jeg har endnu aldrig sagt nej til en forespørgsel).
Jeg kan kontaktes via Kontakt-siden.

Specifikt om fotos

Alle rettigheder til fotos her på sitet, tilhører fotografen (som, hvis ikke andet er anført, er identisk med undertegnede; Michael Alø-Nielsen), og er omfattet af lov om retten til fotografiske billeder og lov om ophavsret. Fotos der er udlånt til udstilling på andre websites er ligeledes omfattet.

Det er derfor ikke tilladt at anvende disse fotos uden tilladelse. Hvis du ønsker at gøre brug af fotos som jeg har rettighederne til, er du velkommen til at Kontakte mig (jeg har, endnu, aldrig sagt nej til en høflig forespørgsel så længe mine rettigheder respekteres).