Cookie- & Privatlivspolitik

Senest revideret den 20. februar 2018 kl. 18:17

1. Ejeroplysninger

  • MICHAEL ALØ-NIELSEN
  • GILLESAGER 56, 2. LEJL. 4
  • 2605 BRØNDBY
  • Telefon: 31 56 89 10
  • Email: michael@alo-nielsen.dk

2. Cookies

  • Dette website anvender cookies
  • En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den.
  • Der er ingen personlige oplysninger gemt i mine cookies, og de kan ikke indeholde virus.
  • http://minecookies.org/information-om-cookies/

3. Persondata

  • Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og jeg indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.
  • I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Ansvarsfraskrivelse

  • Jeg benytter mig visse steder af affiliate links, som promoverer udvalgte produkter. Det betyder at hvis du klikker på et af disse links og efterfølgende benytter dig af det tilbud som linket tilbyder, vil jeg modtage en lille procentdel i kommission for at have anbefalet produktet. Det betyder ikke noget for din pris, men hjælper mig til at holde mit website kørende.
  • Alle tekstbaserede affiliate links vil være mærket med et lille dollar-tegn som vist her: [Vilkårligt affiliate link]
  • Jeg undlader at promovere produkter, som jeg ikke kan stå inde for.